Kanaa parsakaalin ja herneiden kanssa

Paista kanapihvit panulla.

Siirrä syrjään lautaselle.

Huuhdo tarvitaessa pannu puhtaaksi ja lisää hippu öljyä pannuun ja parsakaalit.

Paista parsakaalit puoli kyypsiksi ja lisää paloiteltu kana ja puolikas limen mehu sekä noin desin verran vettä halutesassi suolaa.

Kansi päälle ja anna kypsyä muutaman minuutin ajan.

lisää lopuksi herneet ja kansi taas päälle anan hautua hetki kunnes parsakaali on täysin kypsää ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mona0211
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g2254g676kcal103.7g45.1g6.8g36.1g
Herne 541g373kcal27.4g50.6g2.2g16.8g
Lime, kuorittu, annos 50g225g81kcal1.4g5g2.5g6.3g
Kananpojan minuuttipihvi yrtti-valkosipuli (Kariniemi), annos 150g1352g1623kcal297.5g12.2g47.3g6.8g
Vesi902g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 126g1116kcal0g0g126.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10800g7738kcal860g225.8g370g132g
Valittu annoskoko5400g3869kcal430g112.9g185g66g
Annoskoko puolitettuna2700g1934kcal215g56.5g92.5g33g
Arvot/100g100g72kcal8g2.1g3.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=326041