Kesäkurpitsaröstit

1 iso kesäkurpitsa
½ pkt savupekonia
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
2 munaa (tai 1, sitomaan massaa)
emmentalraastetta (n. kourallinen)
currya, suolaa, mustapippuria
timjamia

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2571g464kcal14.4g64.3g10.3g18g
Sipuli 617g187kcal7.7g29.6g1.2g10.5g
Kananmuna kuoreton 566g807kcal70.7g1.7g58g0g
Pekoni rasvainen 617g2320kcal74.1g0g228.3g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa617g1851kcal141.9g0g141.9g0g
Voi 411g2985kcal4.9g1.6g334.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10800g17228kcal627.4g194.4g1548.4g57g
Valittu annoskoko5400g8614kcal313.7g97.2g774.2g28.5g
Annoskoko puolitettuna2700g4307kcal156.9g48.6g387.1g14.3g
Arvot/100g100g160kcal5.8g1.8g14.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339425