Rasvanpolttokeitto

Pese ja pilko aineet älä kuori.

tee keitto, tomaatit ja sitruunamehu viimeseksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Kukkakaali 959g231kcal17.4g21.1g2.9g22.1g
Pinaatti 300g40kcal4.9g1.2g0.9g3.9g
Paprika keskiarvo 240g69kcal2.3g10.3g1g4.6g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)360g40kcal4g4g0.7g3.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g480g134kcal2.9g28.5g1g12g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g959g195kcal5.8g36.4g2.9g13.4g
Vesi, vesijohtovesi 1918g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g19g20kcal1.5g3.1g0.1g0.4g
Persilja 10g2.6kcal0.1g0.1g0g0.8g
Sitruunamehu, laimentamaton36g7.6kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10800g1541kcal81.2g222.2g19.4g125.6g
Valittu annoskoko5400g771kcal40.6g111.1g9.7g62.8g
Annoskoko puolitettuna2700g385kcal20.3g55.6g4.9g31.4g
Arvot/100g100g14kcal0.8g2.1g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421795