Juustopiirakka

Raasta västerbottensost ja parmesani.

Sekoita ricottajuustton sekaan.

Yhdistä kerman, voisula ja munat.

Kaada juustoseoksen joukkoon.

Lisää jauhot ja pippuri.

Sekoita ja kaada vuokaan.

Paista noin 30 min 175-astetta.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Elvis1935
AineksetMääräEnergiaPHRK
Västerbottensost juusto (Västerbottensost), annos 10g1201g4803kcal288.2g18g396.2g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g300g1165kcal99.1g0g85.2g0g
Ricotta, Castelli1501g2551kcal195.1g37.5g180.1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)901g1441kcal24.3g24.3g135.1g0g
Kananmuna kuoreton 991g1413kcal123.8g3g101.5g0g
Voi 300g2177kcal3.6g1.2g244g0g
Vehnäjauho puolikarkea 195g670kcal19.9g136.6g2.3g6.8g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10800g28506kcal1510.6g450.4g2289.6g20g
Valittu annoskoko5400g14253kcal755.3g225.2g1144.8g10g
Annoskoko puolitettuna2700g7127kcal377.7g112.6g572.4g5g
Arvot/100g100g264kcal14g4.2g21.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433194