Kaurakakku (maidoton, laktoositon, gluteeniton, kananmunaton)

Pohja:

125g Laktoositonta Flora-leivontamargariinia
1,5dl sokeria
4dl kaurahiutaleita
1dl Provena kaurajauhoja
1tl suolaa
1tl ruokasoodaa
1dl GoGreen kaurajuomaa

Täyte:

2prk (4dl) GoGreen kauravaniljakastiketta
3kpl banaaneja
viinirypäleitä

Valmista ensin pohja: Sulata margariini ja sekoita kaikki muut ainekset margariinin joukkoon.

Levitä seos uunipellille ja paista 200-asteessa noin 15min.

Ota pois siinä vaiheessa, kun pohjaan tulee ihan hieman väriä.

Annan pohjan jäähtyä hetki ja puolita veitsellä kahteen osaan.

Vatkaa vaniljakastikkeet vaahdoksi.

Peseviinirypäleet ja kuori sekä viipaloi banaanit.

Laita pohjan toinen puoli alimmaiseksi, väliin vaniljavaahtoa ja banaaniviipaleet.

Laita toinen kauralevy päälle ja lisää tämänkin päälle vaniljavaahtoa sekä viinirypäleet.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 417g2964kcal3.1g1.7g333.8g0g
Sokeri426g1728kcal0g425.2g0g0g
Kaurahiutale 534g1999kcal77.5g304.5g39g53.4g
Kaurajauho 184g687kcal26.6g104.7g13.4g18.4g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia 334g128kcal3.3g20g3.3g2g
Vanilla vaniljakastike gogreen1335g2804kcal6.7g280.4g187g6.7g
Banaani, kuorittu 1169g1017kcal12.4g213.8g4.7g21g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 1002g743kcal7.5g155.2g4g11g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10800g24140kcal274.2g3011g1170.4g225g
Valittu annoskoko5400g12070kcal137.1g1505.5g585.2g112.5g
Annoskoko puolitettuna2700g6035kcal68.6g752.8g292.6g56.3g
Arvot/100g100g224kcal2.5g27.9g10.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91343