Hirvenlihapata

Liha kuutioidaan halutun kokoiseksi, siihen otetaan väri pannulla (Flora kevyt culinesse) ja halutessa maustetaan pippurilla ja suolalla.

Sipuli ja paprika pilkotaan "suupaloiksi", porkkana pienemmäksi.

Sitten vaan kaikki ainekset pataan, kansi päälle ja kypsennyt 200 asteessa 1,5-2h.

--> Mitä pidempi kypsennysaika, sitä mureampi lihasta tulee.

--> Hirvenliha voidaan korvata poron-, naudan- tai sianlihalla)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 1401g1574kcal296g0g42g0g
Sipuli (kuorittu)701g189kcal9.1g33.6g1.4g11.9g
Paprika punainen 876g256kcal8.2g39.4g3.5g16.6g
Porkkana 701g229kcal4.3g38.9g1.4g17.9g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)701g280kcal7.7g50.4g3.5g9.8g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g105g483kcal0.5g0.5g53.6g0.1g
Flora ruoka kevyt & paksu876g525kcal8.8g39.4g35g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow46g118kcal4.6g4.6g9.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10808g7312kcal678.4g413.6g299g114g
Valittu annoskoko5404g3656kcal339.2g206.8g149.5g57g
Annoskoko puolitettuna2702g1828kcal169.6g103.4g74.8g28.5g
Arvot/100g100g68kcal6.3g3.8g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107752