Jauhelihakastike

Ruskista Jauheliha ja mausta.

Laita lihat lautaselle odottamaan.

Hienonna suolakurkut.

Ruskista jauhot kuumalla pannulla ja lisää vesi, suurusta kastike vettä kiehuttamalla ja sekoittamalla, kunnes liemi on tasaista.

Lisää kasvisliemikuutio ja tuorejuusto.

Mausta ja anna kiehua hetki.

Lisää jauheliha ja suolakurkut ja hiukan vettä.

Sekoita ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5min välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Milliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g2807g4772kcal533.4g0g280.7g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)140g435kcal23.9g75.8g4.1g18.2g
Oivariini, 80 normaalisuolainen49g354kcal0.5g0.5g39.3g0g
Suolakurkku (Rainbow)176g53kcal1.4g10.4g0.2g0g
Vesi2106g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light70g126kcal5.9g2.6g10.5g0.1g
Jauhelihamauste, annos 15g21g0.6kcal0g0.2g0.2g0g
Kasvisliemikuutio 35g107kcal3.3g4.7g8.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10808g11695kcal1136.8g188.4g686.4g37.8g
Valittu annoskoko5404g5848kcal568.4g94.2g343.2g18.9g
Annoskoko puolitettuna2702g2924kcal284.2g47.1g171.6g9.5g
Arvot/100g100g108kcal10.5g1.7g6.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=196014