Tonnikalavuoka

400g makaronia
400g tonnikalaa (öljyssä)
150g juustoraastetta
2 munaa
ketsuppia
Keitä makaroneja n. 5min ja kaada vesi pois.

Sekoita joukkoon tonnikalat.

Kaada puolet seoksesta uunivuokaan ja pursota päälle ketsuppia ja ripottele hieman juustoraastetta.

Kaada loput seoksesta vuokaan ja lisää taas ketsuppia ja kaada sekoitetut munat tasaisesti seoksen päälle.

Ripottele loput juusturaasteesta pinnalle.

Paista 200 asteisessa uunissa noin 40min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Miitu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)1863g6522kcal238.5g1298.8g35.4g59.6g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)1863g3056kcal465.9g16.8g123g0g
Juustoraasteseos (Valio), annos 40g699g2446kcal195.7g0g174.7g0g
Kananmuna kuoreton 512g731kcal64.1g1.5g52.5g0g
Ketsuppi, Felix466g419kcal4.7g97.8g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10808g26349kcal1937.8g2829.8g775.8g119.2g
Valittu annoskoko5404g13174kcal968.9g1414.9g387.9g59.6g
Annoskoko puolitettuna2702g6587kcal484.5g707.5g194g29.8g
Arvot/100g100g244kcal17.9g26.2g7.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=288560