Helppo kanaratatouille

Ruskista kevyesti kanat pannulla tai paistokasarissa.

Lisää molemmat ratatouillepussit ja mausta tarvittaessa esim suolalla, paprikajauheella ja cayennepippurilla.

Kypsentele välillä sekoittaen kunnes ylimääräinen neste on haihtunut.

Lisukkeeksi sopii mainiosti raejuusto ja pari salaatinlehteä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Myymis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ratatouille, Välimeren (Findus), annos 400g1602g1442kcal24g96.1g104.2g32g
Keltainen ratatouille (Findus), annos 200g1602g721kcal24g120.2g16g0g
Kananpojan fileesuikaleet,mandariini (Kariniemi), annos 300g1202g1382kcal192.3g22.8g60.1g0g
Kananpojan fileesuikaleet, maustamaton (Kariniemen), annos 150g1002g1102kcal230.3g0g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10816g9294kcal941.2g478.2g396.6g64g
Valittu annoskoko5408g4647kcal470.6g239.1g198.3g32g
Annoskoko puolitettuna2704g2323kcal235.3g119.6g99.2g16g
Arvot/100g100g86kcal8.7g4.4g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136961