Omenakakku

Sulata voi, anna jäähtyä.

Sekoitaloput aineet taikinaan, paista voidellussa, leivinpaperilla pingotetussa irtopohjavuoassa 50 min 175 asteessa.

Sekoita kuorrutteen aineet ja kuorruta kakku täysin jäähtyneenä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Anita73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g532g3885kcal5.3g5.3g425.7g0g
Sokeri 452g1836kcal0g451.9g0g0g
Muna, annos 60g479g420kcal36.2g4g29g0g
Vehnäjauho puolikarkea 519g1780kcal52.9g363.2g6.2g18.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g20g80kcal0g19.8g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 2129g758kcal3.4g151.3g1.9g42.6g
Voi, 1 tl, 5 g160g1165kcal1.6g1.6g127.7g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 319g951kcal59.3g8g76.6g0g
Tomusokeri 1dl=60g798g3193kcal0g798.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10816g28134kcal317.4g3606.6g1334.2g121.6g
Valittu annoskoko5408g14067kcal158.7g1803.3g667.1g60.8g
Annoskoko puolitettuna2704g7034kcal79.4g901.7g333.6g30.4g
Arvot/100g100g260kcal2.9g33.3g12.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311107