Nakki-vihanneskeitto

Kuori ja pilko porkkanat sekä perunat, keitä suolalla ja valitsemillasi mausteilla maustetussa vedessä.

N. 10min päästä lisää loput kasvikset ja kasvisten ollessa lähes kypsiä, lisää nakit sekä tomaattipyree.

Keitä kunnes vihannekset ovat täysin kypsiä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vihreä papu, pitkä16g4.2kcal0.3g0.6g0g0.4g
Munakoiso, tuore47g8.4kcal0.2g1.5g0.1g1.2g
Peruna, vanha, kuorittu 110g83kcal2.1g17g0.2g1.1g
Paprika punainen 16g4.6kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g3.9kcal0.1g0.8g0g0.4g
Nakki, Popsi viitonen94g222kcal10.3g2.8g18.8g0g
Tomaattisose tomaattipyree 11g8.3kcal0.5g1.4g0g0.1g
Vesi235g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1082g669kcal27.2g49.6g38.4g7g
Valittu annoskoko541g334kcal13.6g24.8g19.2g3.5g
Annoskoko puolitettuna271g167kcal6.8g12.4g9.6g1.8g
Arvot/100g100g62kcal2.5g4.6g3.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160344