Kalaseljanka

Kuumenna liemi (vesi ja kalafondi/kuutio).

Lisää joukkoon tomaattisose ja ja paloitellut sipulit sekä perunat.

Anna kiehua kannen alla alhaisella lämmöllä kunnes perunat on kypsät.

Lisää kuutioidut kalafileet, creme fraiche, maito, kuutioidut kurkut ja hienonettu tilli.

Kuumenna kiehuvaksi.

Ota kattila levyltä ja anna hautua muutama minuutti kannen alla, kunnes kala on kypsää.

Mausta tarvittaessa pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen42g14kcal1.4g2g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio42g58kcal1.2g2.7g5g0g
Kirjolohifilee 104g172kcal17.5g0g11.5g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Tomaattisose tomaattipyree 15g11kcal0.7g1.9g0g0.1g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g9g6.1kcal0.7g0.8g0g0g
Vesi209g0kcal0g0g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu (suolakurkku) keskikokoannos 30g13g2kcal0.1g0.4g0g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g63g38kcal0.9g8.1g0.1g0.6g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 21g36kcal3.7g0g2.4g0g
Tilli, tuore 4.2g1.2kcal0.2g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1083g689kcal53.4g33.8g38g3g
Valittu annoskoko541g344kcal26.7g16.9g19g1.5g
Annoskoko puolitettuna271g172kcal13.4g8.5g9.5g0.8g
Arvot/100g100g64kcal4.9g3.1g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60890