Banaanipannari

Tee pannaritaikinanormaalisti, anna turvota.

Paista voidellulla Teema-paistinvadilla 225 asteessa 10 minuuttia.

Katkaise ja puolita banaanit.

Levitä banaanit pannarin päälle, ripottele sokeri pinnalle ja valuta sulatettu rasva päälle.

Jatka paistamista noin puoli tuntia.

Nauti lämpimänä jäätelön kanssa.

Tupla-annoksesta tulee uunipannullinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 83g284kcal8.4g57.9g1g2.9g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt251g115kcal8g12g3.8g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Voimariini, pehmeästi levittyvä13g85kcal0.1g0.1g9.4g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g120g101kcal1.3g22g0.5g2.2g
Ruokosokeri20g82kcal0g20g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1084g1491kcal49.4g224.4g40.6g10.2g
Valittu annoskoko542g745kcal24.7g112.2g20.3g5.1g
Annoskoko puolitettuna271g373kcal12.4g56.1g10.2g2.6g
Arvot/100g100g138kcal4.6g20.7g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=168826