Mansikka raparperipiirakka

Sekoita huoneenlämpöinen voi, kananmuna, sokeri, kaurahiutaleet, vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään.

Taputtele 28 cm pyöreään vuokaan.

Leivitä päälle raparperit ja mansikat.

Sekoita kananmuna, sokeri, vaniljasokeri ja kermaviili keskenään ja levitä piirakan päälle.

Paista 200 asteessa n 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1239 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g44g319kcal0.4g0.4g35g0g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Sokeri 37g151kcal0g37.2g0g0g
Kaurahiutale 35g131kcal5.1g19.9g2.6g3.5g
Vehnäjauho puolikarkea 57g195kcal5.8g39.8g0.7g2g
Leivinjauhe 4.4g7.7kcal0.2g1.7g0g0g
Raparperi 101g34kcal0.7g5.5g0.1g1.4g
Mansikka, pakastettu, 1,5 dl 100 g109g44kcal0.5g8.1g0.7g2.1g
Kanamuna kuoreton, annos 100g24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Sokeri 18g71kcal0g17.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.7g7kcal0g1.7g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g88g70kcal2.3g3.5g5.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1084g2198kcal42g271g98.6g18g
Valittu annoskoko542g1099kcal21g135.5g49.3g9g
Annoskoko puolitettuna271g549kcal10.5g67.8g24.7g4.5g
Arvot/100g100g203kcal3.9g25g9.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=395000