Sirkan jäätelökakku

Vatkaa munankeltuaiset ja sokeri vaahdoksi, lisää sulatejuusto vahtoon.

Vatkaa munanvalkuaiset vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää vaniljasokeri.

Sekoita seokset keskenään.

Laita irtopohjavuoan pohjalle Digestive-keksin murusia (3 keksiä).

Kaada päälle ”jäätelöseos”.

Sirottele päälle taas 3 Digestive-keksin muruset.

Laita vuoka pakastimeen yöksi.

Sulaa nopeasti eli syötävä heti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 723 grammaa

Anselmi55
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl225g765kcal4.5g6.8g78.8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6g24kcal0g5.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Sokeri 128g518kcal0g127.4g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g75g188kcal10.5g2.6g15g0g
Välipalakeksi, digestive 68g289kcal4.4g39.9g12.3g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1084g3683kcal49.2g365.4g220.6g4.4g
Valittu annoskoko542g1841kcal24.6g182.7g110.3g2.2g
Annoskoko puolitettuna271g921kcal12.3g91.4g55.2g1.1g
Arvot/100g100g340kcal4.5g33.7g20.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313912