Puolukkainen juustokakku

Murskaa 200-300 g (joulu) pipareita pohjaa varten, sekoita joukkoon 75 g rasvaa.

Täyte:
10 liivatelehteä
2,5 dl Flora vispiä vaahdotettuna
2,5 dl Flora vanillaa vaahdotettuna
1 dl sokeria
3 tl van. sokeria
300g vanilijatuorejuustoa
5 dl puolukoita
noin puoli desiä vettä tai puolukkamehua.

Painele pohjaa varten muruseos irtopohjavuoan pohjalle.

Liota liivatteet runsaassa vedessä.

Sekoita vaahdotetut vispi ja vanilla, tuorejuusto ja sokerit.

Kuumenna vesimehu, liuota liivatteet.

Jäähdytä.

Lisää täytteeseen survotut puolukat ja liivateseos.

Sekoita hyvin
Kylmässä 2-4 t tai yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Krisse71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g12g90kcal0.1g0.1g9.8g0g
Siirappi, tumma12g39kcal0g9.1g0g0g
Sokeri 12g50kcal0g12.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu5g6.3kcal0.6g0g0.5g0g
Neilikka, annos 4g0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai28g97kcal3.3g19.6g0.6g0.8g
Oivariini, 60 (100g)26g145kcal0.3g0.3g15.8g0g
Liivatelehti, gelatiini7g25kcal6g0g0g0g
Flora vispi 20%88g193kcal2.6g4.4g17.6g0g
Flora Vanilla 12%88g167kcal3.9g14g10.5g0g
Sokeri 30g121kcal0g29.8g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka5.3g21kcal0g5.2g0g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g105g284kcal8.4g12.6g21.1g0g
Puolukka 105g41kcal0.5g7.2g0.5g2.7g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1085g2563kcal51.4g230.4g152.8g7g
Valittu annoskoko543g1281kcal25.7g115.2g76.4g3.5g
Annoskoko puolitettuna271g641kcal12.9g57.6g38.2g1.8g
Arvot/100g100g236kcal4.7g21.2g14.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103137