Parsakeitto

Kuori parsat, keitä ne kaikkien ainesten kanssa pehmeiksi.

Soseuta tehosekoittemella tasaiseksi.

Paseeraa siivilän läpi kahdesti ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 13g38kcal0g9.3g0g0g
Ruokakerma (Flora), annos 250g104g63kcal1g4.7g4.2g0g
Kasvisliemikuutio 9g28kcal0.9g1.2g2.2g0.1g
Parsa 417g65kcal5.3g5g0.8g6.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1085g385kcal14.4g40.4g14.4g12.8g
Valittu annoskoko543g193kcal7.2g20.2g7.2g6.4g
Annoskoko puolitettuna271g96kcal3.6g10.1g3.6g3.2g
Arvot/100g100g36kcal1.3g3.7g1.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175894