Voileipäkakku (karpimpi)

Vaahdota kerma kevyesti.

Liuota liivatejauhe kiehuvaan lihaliemeen, niin että se sulaa.

Sekoita tuorejuusto & Cuisine (tai 2pkt tuorejuustoa) ja lisää kuuma liivateliemi.

Yhdista kermavaahto sekä tuorejuusto-liivateseokset.

Lisää joukkoon kinkkusuikaleet, paprika pieninä kuutioina ja kurkkusalaatti (jos käytät).

Kaada seos kelmulla vuorattuun irtopohjavuokaan, painele päälle leipäviipaleet (joista on reunat poistettu).

Kostuta leipien pinta lihaliemellä tai maidolla.

Päälle kelmu.

Anna olla jääkaapissa ainakin 3h, mieluiten yön yli. Kakku on tehty keikauskakkutapaan :) eli jos haluat, voi pohjalle laittaa ennen täytettä esim.

kirsikkatomaatteja & viinirypäleitä halottuna.

Sitten päälle tuorejuustoseos ja sitten leipä.

Itse en laittanut koristeita.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karppinen-leipä (Perheleipurit), annos 25g63g145kcal11.7g7.6g7g8.8g
Lihaliemi laimennettu 31g5.9kcal0g0.9g0.2g0g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour78g235kcal2.7g3.4g23.5g0.8g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit78g102kcal2.3g1.6g10.2g0g
Kinkkusuikale, Portti94g118kcal16g0.4g6.6g0g
Kurkkusalaatti, Rainbow, 360g/purkki47g21kcal0.4g4.7g0.1g0g
Paprika, punainen44g11kcal0.4g2g0.2g0.9g
Liivate 3.8g13kcal3.2g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl103g351kcal2.1g3.1g36.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1085g2005kcal77.6g47.4g168g21g
Valittu annoskoko543g1002kcal38.8g23.7g84g10.5g
Annoskoko puolitettuna271g501kcal19.4g11.9g42g5.3g
Arvot/100g100g185kcal7.2g4.4g15.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255370