Pähkinä-omenakakku

1) Kuori ja kuutioi omenat ja sekoita joukkoon kaneli.

2) Sulata ja jäähdytä rasva.

Vaahdota kananmunat ja sokeri ja sekoita voisula munavaahtoon.

3) Sekoita korppu-, vehnäjauho ja leivinjauhe keskenään.

4) Lisää jauhot taikinaan sekä omenakuutiot ja maito.

5) Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (n. 2l vetoinen).

Paistetaan uunin alaosassa 175 asteessa noin 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Marie83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 175g62kcal0.3g12.5g0.2g3.5g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.3g4.8kcal0g1g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 66g350kcal0.2g0.2g39.4g0g
Kananmuna kuoreton 72g103kcal9g0.2g7.4g0g
Sokeri 75g302kcal0g74.4g0g0g
Maapähkinä 31g174kcal7.9g4g13.2g4.8g
Korppujauho 88g321kcal9.2g65.6g0.9g4.6g
Luomu täysjyvävehnäjauho (Myllärin), annos 20g8.8g30kcal1.1g5.3g0.2g1.1g
Leivinjauhe 4.4g7.7kcal0.2g1.7g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 22g7.4kcal0.7g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1085g2726kcal57.2g332g122.6g28g
Valittu annoskoko543g1363kcal28.6g166g61.3g14g
Annoskoko puolitettuna271g682kcal14.3g83g30.7g7g
Arvot/100g100g251kcal5.3g30.6g11.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309739