Kanaa ja kasviksia

Pilko rintafileet ja vihannekset.

Laita vesi kiehumaan ja keitä parsakaalia muutama minuutti.

Laita pannulle kananrintafileet, paprika, kesäkurpitsa ja sipuli.

Paista kevyesti.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää herkkusienet ja anna hautua hetken kannen alla.

Lisää riisiviinietikka, soija ja mirin.

Kaada joukkoon valutetut parsakaalit.

Kypesennä kannen alla, kunnes kana on kypsynyt.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 35g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.2g
Herkkusieni 105g17kcal2.2g0.3g0.3g1.6g
Paprika keltainen 42g13kcal0.4g2.1g0.1g0.8g
Sipuli 28g8.5kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Parsakaali brokkoli 140g49kcal6.5g2.7g0.4g3.5g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g11g7.3kcal0.8g0.9g0.4g0g
Mirin seasoning (Blue dragon), annos 30g11g23kcal0g5.7g0g0g
Riisiviinietikka, pullo (Narcissus), annos 15g3.5g12kcal0g0g0g0g
Broilerin nahaton rintafilee168g173kcal38.8g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1085g617kcal98.4g27.8g7.8g13.2g
Valittu annoskoko543g308kcal49.2g13.9g3.9g6.6g
Annoskoko puolitettuna271g154kcal24.6g7g2g3.3g
Arvot/100g100g57kcal9.1g2.6g0.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339369