Kesäkurpitsapata

Paista jauheliha, lisää sipuli ja valkosipuli.

Paista hetken aikaa.

Lisää tomaattipyre (tässä käytetty 2 purkkia = 500 g/ purkki).

Mausta oman maun mukaan.

Lämmitä uuni 180 asteeseen.

Pese kesäkurpitsa.

Halkaise ja poista siemenosa.

Siivuta kesäkurpitsa juustohöylällä.

Kesäkurpitsasiivut ja jauheliha-tomaattikastike ladotaan uunivuokaan samaan tapaan kuin esim.

lasagne.

Teen ensin kesäkurpitsa taso, lisää kastiketta, toinen kesäkurpitsa taso jne. päälimmäiseksijauheliha-tomaattikas
tike.

Kerrosten määrä riippuu astian koosta.

Paista n. 45 - 60 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Mirkka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha (Hk), annos 100g117g177kcal23.3g0g9.3g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g292g102kcal4.7g20.1g0.3g4.1g
Kesäkurpitsa zucchini 117g21kcal0.7g2.9g0.5g0.8g
Sipuli, paistettu 12g12kcal0.2g0.6g1g0.2g
Valkosipuli 5.8g6.3kcal0.5g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1085g637kcal58.8g49.2g22.2g10.4g
Valittu annoskoko543g319kcal29.4g24.6g11.1g5.2g
Annoskoko puolitettuna271g159kcal14.7g12.3g5.6g2.6g
Arvot/100g100g59kcal5.4g4.5g2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=377009