Mustikka-grahampuuro

Kiehauta vesi ja lisää ripaus suolaa.

Lisää grahamjauhot sekaan voimakkaasti vispaten.

Keitä 5 - 10 minuuttia.

Lisää sekaan mustikat ja jatka kypsentämistä 5 - 8 minuuttia.

Mausta sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Hypoxipm
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 58g189kcal6.1g35g1.3g5.7g
Mustikka metsä- 105g46kcal0.5g6.7g0.6g3.5g
Sokeri 30g121kcal0g29.7g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1085g712kcal13.2g142.8g3.8g18.4g
Valittu annoskoko542g356kcal6.6g71.4g1.9g9.2g
Annoskoko puolitettuna271g178kcal3.3g35.7g1g4.6g
Arvot/100g100g66kcal1.2g13.2g0.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381729