Parsakaali-sipulikeitto

Keitä parsakaali kasvisliemessä, kuullota sipuli öljyssä ja lisää siihen hunaja.

Soseuta parsakaali ja lisää lopuksi siihen makea sipuli.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kissala2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 188g66kcal8.7g3.7g0.6g4.7g
Sipuli 34g10kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Hunaja 4.4g15kcal0g3.5g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 313g29kcal0.9g1.3g2.3g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1085g296kcal20g20.4g12.2g11g
Valittu annoskoko543g148kcal10g10.2g6.1g5.5g
Annoskoko puolitettuna271g74kcal5g5.1g3.1g2.8g
Arvot/100g100g27kcal1.8g1.9g1.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=412266