Kanttarellimuhennos (maidoton, laktoositon)

200g tuoreita kanttarelleja
200g pakastesipulikuutioita
20g (1rkl) sinistä Keiju-margariinia
2dl kauraruokakermaa
suolaa
valkopippuria

Paista kanttarellit ja sipulit Keijussa.

Lisää kaurakerma, suolaa ja hiven valkopippuria.

Anna hautua.

Tarjoa esimerkiksi lihamurekkeen seuralaisena.

Huomioi nesteen haihtuminen. 4 hlön annos painaa valmiina noin 250g.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g175g42kcal3.1g5.2g0.9g3.3g
Sipulikuutiot rainbow175g18kcal2.6g2.6g0g0g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)18g110kcal0g0g12.3g0g
Kaurakerma, Oatley, 2.5 dl purkki175g263kcal1.7g10.5g22.7g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1085g865kcal14.8g36.6g71.8g9g
Valittu annoskoko543g432kcal7.4g18.3g35.9g4.5g
Annoskoko puolitettuna271g216kcal3.7g9.2g18g2.3g
Arvot/100g100g80kcal1.4g3.4g6.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81888