Lämpöiset tonnikalaleivät

Lämpöisiä tonnikalaleipiä :D
leivät pellille laita päälle tonnikalaa, tomaattia, fetajuustoa ja raastetta/siivuja kevyttä juustoa.

Päälle uunista oton jälkeen lisää mustapippuri rouhetta tms. Aineksista voi tehdä myös massan johon lisää kevyttä ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Jojo70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Reissumies (Oululainen) 25g pala88g210kcal9.6g38.5g1.7g10.5g
Tonnikala vedessä 201g210kcal45.2g0g3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g131g27kcal0.8g5g0.4g1.8g
Polar 5% juusto88g149kcal27.1g0g4.4g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g35g39kcal6.3g0.7g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1085g1268kcal178g88.4g21g24.6g
Valittu annoskoko543g634kcal89g44.2g10.5g12.3g
Annoskoko puolitettuna271g317kcal44.5g22.1g5.3g6.2g
Arvot/100g100g117kcal16.4g8.1g1.9g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96391