Bolognese-kastike

Ruskista jauheliha rypsiöljyssä.

Lisää silputut sipulit (2) ja raastetut porkkanat (2 isoa).

Lisää tomaattimurska, pyree , murskatut valkosipulin kynnet ja vesi.

Mausta mieleiseksesi esim.

mustapippurilla, suolalla ja basilikalla.

Hauduta ainakin puoli tuntia miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi punaviini ja tarkista mausteet.

Tarjoa spagetin ja parmesaaniraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%1332g2264kcal266.3g0g133.2g0g
Sipuli (kuorittu)599g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g666g186kcal4g39.6g1.3g16.6g
Tomaattimurska 1332g392kcal7.5g70.6g2.7g25.3g
Tomaattipyre (Heinz), annos 10g133g76kcal4.9g13.5g0.3g0g
Rypsiöljy 27g236kcal0g0g26.6g0g
Vesi999g0kcal0g0g0g0g
Punaviini333g233kcal1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10840g7096kcal583g305g330.6g104.2g
Valittu annoskoko5420g3548kcal291.5g152.5g165.3g52.1g
Annoskoko puolitettuna2710g1774kcal145.8g76.3g82.7g26.1g
Arvot/100g100g66kcal5.4g2.8g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147608