Banaanipannari

Tee pannaritaikinanormaalisti, anna turvota.

Paista voidellulla Teema-paistinvadilla 225 asteessa 10 minuuttia.

Katkaise ja puolita banaanit.

Levitä banaanit pannarin päälle, ripottele sokeri pinnalle ja valuta sulatettu rasva päälle.

Jatka paistamista noin puoli tuntia.

Nauti lämpimänä jäätelön kanssa.

Tupla-annoksesta tulee uunipannullinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 827g2836kcal84.2g578.6g9.9g28.9g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt2505g1152kcal80.1g120.2g37.6g0g
Kananmuna kuoreton 551g786kcal68.9g1.7g56.5g0g
Voimariini, pehmeästi levittyvä125g852kcal1.3g1.3g93.9g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g1202g1010kcal13.2g220g4.8g21.6g
Ruokosokeri200g817kcal0g200.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10840g14905kcal495.4g2244g405.4g101g
Valittu annoskoko5420g7452kcal247.7g1122g202.7g50.5g
Annoskoko puolitettuna2710g3726kcal123.9g561g101.4g25.3g
Arvot/100g100g138kcal4.6g20.7g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=168826