Kaalikääryleet

Keitä riisit kypsäksi(lihaliemikuutio vedessä)
kuullota sipuli pannussa (vähän voita)
sekoita jauheliha, kanamunat, mausteet, kerma,
sipuli, riisi löysäksi taikinaksi.

Keitä kaali kevyesti suolatussa vedessä.

Irrota lehdet sitä mukaan kun irtoavat hyvin.

POista kovat kannat.

Laita täytettä lehdelle n.0,5 dl ja kääri rullalle.

Laita kääryleet vuokaan sauma puoli alaspäin ja voitele voilla.

Laita kaalin keitinlientä lisäksi jos kääryleet näyttävät paiston aikana kuivilta.

Paista 175 astetta 40min ja käännä kääryleet.

Paista vielä 20 min ja vielä 20 min foliolla peitetttynä.

Nam, nam. sitten vaan herkuttelemaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Nuusku0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, annos 100g2696g647kcal32.4g110.5g5.4g29.7g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 899g1241kcal168.5g0g62.9g0g
Lihaliemikuutio Maggi33g92kcal3g2.3g7.6g0g
Pitkäjyväinen tumma riisi keittämätön (Pirkka), annos 85g300g1109kcal26.1g227.7g11.1g12g
Vesi, vesijohtovesi 599g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 3g8.5kcal0.3g1.3g0.1g0.8g
Purjosipuli, annos 20g60g11kcal1.1g1.4g0.1g1.3g
Kanamuna, paistettu (pirkka)3g6.6kcal0.4g0g0.6g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g60g38kcal2.1g0.1g15g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)599g959kcal16.2g16.2g89.9g0g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Voi 150g1087kcal1.8g0.6g121.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10848g10398kcal503.8g720.2g629g87.6g
Valittu annoskoko5424g5199kcal251.9g360.1g314.5g43.8g
Annoskoko puolitettuna2712g2600kcal126g180.1g157.3g21.9g
Arvot/100g100g96kcal4.6g6.6g5.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=106199