Merimiespihvi naudanpaistista

Käytän tähän merimiespihviin viikonlopulta yli jäänyttä naudan sisäpaistia eli kypsää viipalaoitua lihaa ja oluen sijasta kasvislientä.

Lado viipaloidut perunat, lihat ja sipuli kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Ripottele väliin mausteet ja kaada kasvisliemi vuokaan.

Viimeiseksi perunakerros.

Paista 175-200 asteessa uunissa noin 1h - 1h 20min kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g2002g1201kcal30g260.2g2g18g
Sipuli (kuorittu)480g130kcal6.2g23.1g1g8.2g
Naudanpaisti 1601g1777kcal346.7g0g41.6g0g
Kasvisliemikuutio 44g134kcal4.2g5.9g10.3g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 1201g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 56g496kcal0g0g56g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g20g34kcal1.6g6.4g0.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g20g0.6kcal0g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10848g7543kcal777.4g591.6g222.4g53.8g
Valittu annoskoko5424g3772kcal388.7g295.8g111.2g26.9g
Annoskoko puolitettuna2712g1886kcal194.4g147.9g55.6g13.5g
Arvot/100g100g70kcal7.2g5.5g2.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268393