Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Kuori kesäkurpitsat ja pilko ne suureen uunivuokaan.

Leikkaa paprika paloiksi ja laita vuokaan kurpitsan kanssa.

Silppua ja kuullota sipuli pannulla ja lisää jauheliha.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää mukaan smetana ja anna hautua hetken, jonka jälkeen kaada seos uunivuokaan.

Siivuta valkosipuli ja ripottele jauhelihan päälle.

Sekoita aineksia hieman.

Lisää päälle juustortaaste ja paista 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1200g217kcal6.7g30g4.8g8.4g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1600g2224kcal304g0g112g0g
Sipuli (kuorittu)680g184kcal8.8g32.6g1.4g11.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g104g108kcal8.2g17g0.6g2.1g
Suippopaprika, makea, Pirkka440g110kcal4g20.2g1.8g8.4g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio800g1120kcal22.4g52g96g0g
Mozzarella juustoraaste, valio600g1740kcal156g0g126g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10848g11405kcal1020.2g303.6g685.2g61g
Valittu annoskoko5424g5702kcal510.1g151.8g342.6g30.5g
Annoskoko puolitettuna2712g2851kcal255.1g75.9g171.3g15.3g
Arvot/100g100g105kcal9.4g2.8g6.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280165