Linssi-kaalikeitto

Kuullota 1 iso sipuli ja 1-2 kynttä valkosipulia.

Lisää 1,5 L vettä ja chilitahna.

Lisää kiehuvaan veteen ensin kaali suikaloituna ja 5 min kuluttua 1,5 dl linssejä.

Kun linssit ovat kiehuneet 10min lisää vielä pakasteparsakaalit ja loraus kermaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 452 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3601g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 26g80kcal2.5g3.6g6.2g0.4g
Kaali, valkokaali240g51kcal2.9g8.2g0.5g5g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Parsakaali pakaste Rainbow720g144kcal21.6g14.4g0g18g
Keltainen linssi (luomu) (Aduki), annos 100g360g1091kcal86.4g174.6g4g41.4g
Flora ruokakerma 15%168g252kcal3.4g4.2g25.2g0g
Rypsiöljy 48g425kcal0g0g48g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8.4g8.7kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Sambal Oelek chilitahna (Pirkka), annos 110g12g8.4kcal0.4g0.4g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10848g4249kcal242g436.6g170g138.2g
Valittu annoskoko5424g2125kcal121g218.3g85g69.1g
Annoskoko puolitettuna2712g1062kcal60.5g109.2g42.5g34.6g
Arvot/100g100g39kcal2.2g4g1.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=376798