Lammaslinssi höystö

1. Kuori ja hienonna porkkanat ja sipulit.

Ruskista jauheliha öljyssä, lisää kasvikset loppuvaiheessa.

Mausta (pippuri, cayanne)

Lisää linssit, vesi (2dl) sekä liemikuutio.

Keitä n. 5min ajan.

Maustaa voi lopuksi maun mukaan esim.

tuoreella mintulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Hhenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 2397g4881kcal429.1g0g354.8g0g
Linssi, punainen, Go Green1199g3896kcal287.7g587.4g12g143.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g1169g327kcal7g69.5g2.3g29.2g
Sipuli (kuorittu)599g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)60g156kcal7.8g7.2g10.8g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10848g18843kcal1478.8g1385.8g762.2g366.8g
Valittu annoskoko5424g9422kcal739.4g692.9g381.1g183.4g
Annoskoko puolitettuna2712g4711kcal369.7g346.5g190.6g91.7g
Arvot/100g100g174kcal13.6g12.8g7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=427122