Koskenlaskijan lihamakaronilaatikko

Keitä makaroneja lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä n. 10 min. Kiehuessa paista jauhelihat ja sipuli pannulla.

Mausta mielesi mukaan, lisää joukkoon tomaattipyree ja koskenlaskijajuuston puolikas.

Kaada makaronit ja lihaseos vuokaan.

Sekoita maito, kananmunat (4 kpl) sekä valitsemasi mausteet seokseksi ja kaada vuokaan makaronin / lihojen päälle.

Paista uunissa puoli tuntia tai kunnes pinta on saanut kauniin ruskean värin, eikä maitoseos vaikuta vetiseltä (jos näet vuoasta läpi).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Betterself
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1202g3853kcal321.8g0g287.8g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Makaroni, tumma 1202g4323kcal162.3g789.7g36.1g70.9g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g376g1052kcal71.4g0.1g82.6g0g
Tomaattipyree (Felix)301g240kcal9g48.1g1.5g0g
Kananmuna kuoreton 661g943kcal82.6g2g67.8g0g
Maitokahvi rasvaton maito, annos 200g1503g195kcal23.3g22.5g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl30g75kcal3.6g0.5g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10848g21442kcal1352g1740.2g965.4g147g
Valittu annoskoko5424g10721kcal676g870.1g482.7g73.5g
Annoskoko puolitettuna2712g5361kcal338g435.1g241.4g36.8g
Arvot/100g100g198kcal12.5g16g8.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437710