Kaali-lihapata

Laita isoon kattilaan suikaloitu kaali, neljä lihaliemikuutiota, kaksi litraa vettä ja pilkottu (kypsä) lampaanliha.

Kuumenna kiehuvaksi.

Kun neste kiehuu, murusta sekaan naudanjauheliha.

Anna kiehua noin tunti.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 452 grammaa

Iisebel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl64g160kcal7.7g1g14.1g0.1g
Valkokaali keräkaali 2000g555kcal23.8g81.2g4g42g
Lammaspaisti 160g430kcal43.6g0g28.6g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 533g1214kcal101.3g0g90.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 2667g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10848g4718kcal352.8g164.4g274.8g84.2g
Valittu annoskoko5424g2359kcal176.4g82.2g137.4g42.1g
Annoskoko puolitettuna2712g1179kcal88.2g41.1g68.7g21.1g
Arvot/100g100g44kcal3.3g1.5g2.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=456097