Tonnikalapasta

Paista kasviksia kuumalla pannulla öljyssä sen verran, että ne sulavat.

Lisää joukkoon tonnikala.

Kaada joukkoon ruokakerma ja paloiteltu Koskenlaskija.

Voit maustaa vielä esim.

pippurisekoituksella ja yrteillä.

Kuumenna niin kauan, kunnes juusto on sulanut.

Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan ja yhdistä tonnikalaseokseen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Fiona08
AineksetMääräEnergiaPHRK
Megamix kasvissekoitus (pakaste), Kesäpöytä 1/2 pss1501g420kcal19.5g73.6g4.5g45g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%1201g1321kcal32.4g32.4g120.1g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto400g1121kcal76.1g0g88.1g0g
Ruisraketti makaroni (päivitetty) (Myllyn Paras)1001g3353kcal121.1g657.5g23g70.1g
Tonnikala vedessä 1201g1254kcal269.5g0g18g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 120g1062kcal0g0g120.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10848g17062kcal1037.2g1527g747.6g230.2g
Valittu annoskoko5424g8531kcal518.6g763.5g373.8g115.1g
Annoskoko puolitettuna2712g4265kcal259.3g381.8g186.9g57.6g
Arvot/100g100g157kcal9.6g14.1g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81047