Possunliha laatikko

1300 g perunaa
650 g possunlihaa
300 g porkkanaa
120 g sipulia
valkosipuli jauhetta maun mukaan
n 15-20 maustepippuria
1 lihaliemikuutio tai 3 tl lihaliemijauhetta
5 dl vettä
n 3 tl suolaa

Perunat ja porkkanat kuoritaan (1300+300 g kuorittuna).

Possunliha paloitellaan sopivan kokoisiksi paloiksi.

Sipuli paloitellaan myös.

Vuorotellen laatikkoon aineksia (lihaa alimmaksi ja päällimmäisemmäksi.

Maustetaan ja paistetaan mielellään leivinuunissa, mutta jos sitä ei ole 250 C n. 1,5h

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna (vanha, kuorittu)244g200kcal4.4g43g0.2g2.4g
Porkkana 56g18kcal0.3g3.1g0.1g1.4g
Sianliha keskiarvo 122g267kcal22.3g0g19.9g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 1.3g3.8kcal0.1g0.2g0.3g0g
Sipuli 23g6.8kcal0.3g1.1g0g0.4g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1086g992kcal54.8g94.8g41g8.4g
Valittu annoskoko543g496kcal27.4g47.4g20.5g4.2g
Annoskoko puolitettuna272g248kcal13.7g23.7g10.3g2.1g
Arvot/100g100g91kcal5g8.7g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77129