Karppi pata

Paista jauheliha ja mausta.

Kun jauheliha on paistunut lisää ruokakerma ja broilerin fileesuikaleet ja kebab lastut.

Sekoittele välillä ja anna paistua 10-15 minuuttia välillä maistaen niin kun maku on kohillaan niin valmista on :D

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 150g332kcal26.3g0g25.5g0g
Broilerin fileesuikaleet (Portti), annos 250g94g103kcal15.9g0.9g3.8g0.7g
Kebablastut, Järvi-Suomen Portti 3x100g113g242kcal20.3g2.3g18g0.2g
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g188g159kcal1.9g8.4g13.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1088g1673kcal128.8g23.2g120.8g1.8g
Valittu annoskoko544g837kcal64.4g11.6g60.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna272g418kcal32.2g5.8g30.2g0.5g
Arvot/100g100g154kcal11.8g2.1g11.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=262206