Kukkakaalimuhennos koskenlaskijalla

Keitä kukkakaalit kypsäksi.

Sulata eri kattilassa voi, lisää vehnäjauhot koko ajan sekoittaen.

Lisää maito hiljalleen, koko ajan sekoittaen seokseen, jossa voi on imeytynyt vehnäjauhoihin.

Keitä hiljalleen n.10 minuuttia.

Lisää koskenlaskija paloina kastikkeeseen ja sekoita.

Ota kattila liedeltä, lisää suola ja keitetyt kukkakaalit valkokastikkeeseen ja halutessasi kruunaa hyppysellisellä rakuunaa.

Maistuu myös kylmänä ruisleivän päällä!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Julette
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 3000g722kcal54.3g66g9g69g
Vehnäjauho puolikarkea 120g412kcal12.2g84g1.4g4.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2000g660kcal66g98g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g200g560kcal38g0g44g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g100g730kcal1g1g80g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10860g6167kcal343g498g268.8g146.4g
Valittu annoskoko5430g3084kcal171.5g249g134.4g73.2g
Annoskoko puolitettuna2715g1542kcal85.8g124.5g67.2g36.6g
Arvot/100g100g57kcal3.2g4.6g2.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338204