Luomusämpylät

Liuota hiiva lämpimään veteen, sekoita siirappi ja 6 dl jauhoja sekaan ja anna taikinajuuren muhia 20 min. Lisää loput aineet, tee löysähkö taikina, kohota 15 min. Leivo sämpylöiksi, kohota ja paista.

225 astetta n. 10 min

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Lepuuttaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g2977g9974kcal357.3g1965g71.5g244.1g
Grahamjauho 182g597kcal19.2g110.4g4g18g
Siirappi 132g399kcal0.1g98.1g0g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 132g428kcal38.4g9.3g26.5g40.5g
Seesaminsiemen, kuorineen 106g714kcal28.5g7.3g61.4g13g
Rypsiöljy 83g731kcal0g0g82.7g0g
Vesi1654g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 165g123kcal21.7g1.8g0.7g11.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10864g25931kcal930.4g4383.8g493.6g654g
Valittu annoskoko5432g12966kcal465.2g2191.9g246.8g327g
Annoskoko puolitettuna2716g6483kcal232.6g1096g123.4g163.5g
Arvot/100g100g239kcal8.6g40.4g4.5g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=143010