Kesäkurpitsa-jauhelihakiusaus

Sekoita keskenään ruskistettu kuutioiksi paloiteltu kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipulinkynnet ja chilijauheella maustettu ruskistettu jauheliha.

Lisää kuutiodut tomaatit ja fetajuusto.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja laita uunivuokaan, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin 200C n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 302 grammaa

Anita18
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa1800g306kcal7.2g45g10.8g12.6g
Sipuli, paistettu 360g364kcal4.6g17.5g29.5g6.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g36g37kcal2.8g5.9g0.2g0.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1152g234kcal6.9g43.8g3.5g16.1g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 900g2692kcal162g10.8g225g0g
Juustoraaste emmental punaleima216g842kcal62.6g0g64.8g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 900g1243kcal168.7g0g63g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl72g648kcal0g0g72g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10872g12733kcal829.6g246g937.6g71.2g
Valittu annoskoko5436g6367kcal414.8g123g468.8g35.6g
Annoskoko puolitettuna2718g3183kcal207.4g61.5g234.4g17.8g
Arvot/100g100g117kcal7.6g2.3g8.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293945