Insalata Mozzarella

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

Huuhtele ja valuta.

2. Sekoita marinadin aineet keskenään: 2rkl rypsiöljyä, 1 rkl balsamiviinietikkaa, 2rkl app. mehua, 1/2-1 tl suolaa, 1 tl sokeria, 1/2-1tl mustapippurirouhetta, 1 vs. kynsi, 1/2dl tuoreita basilikan lehtiä hienonnettuna.

Lisää marinadi pastan joukkoon ja anna marinoitua kylmässä pari tuntia.

3. Leikkaa mozzarella viipaleiksi (alkup.

Ohjeen mukaan 200g, tähän laskettu 1 pkt / 125g) ja kirsikkatomaatit puoliksi.

Vuoraa laakea astia revityllä salaatilla.

Asettele päälle marinoitu pasta, mozzarella ja tomaatit.

Koristele basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Mariaana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino75g255kcal17.2g39.7g2.8g4.5g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g7.5g8.5kcal0.1g1.7g0g0g
Appelsiinimehu, Valio, 2 dl75g29kcal0.7g6.7g0g0g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Rypsiöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Basilika, tuore 5g1.4kcal0.2g0.1g0g0.1g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g63g153kcal11.2g0.4g11.9g0g
Miniluumutomaatti, annos 250g125g25kcal0.7g4.1g0.4g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 175g23kcal2g1.7g0.4g2.1g
Valkosipuli 3g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1088g1259kcal64.6g113.8g59g13.6g
Valittu annoskoko544g629kcal32.3g56.9g29.5g6.8g
Annoskoko puolitettuna272g315kcal16.2g28.5g14.8g3.4g
Arvot/100g100g116kcal5.9g10.5g5.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56565