Suklaafudge

Sekoita kaakaojauhe, sokeri, siirappi ja kerma; keitä n. 35 min kokoajan sekoittaen.

Voit tarkistaa toffeen rakenteen tiputtamalla tipan kylmään veteen; jos se jähmettyy se on valmista.

Lisää voi ja vaniljasokeri, vatkaa kuohkeaksi.

Aseta seos jäähtymään uunipellille, vuokaan tms, voidellun leivinpaperin päälle.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaojauhe, sokeroimaton 39g144kcal7.2g4.3g8.4g11.8g
Sokeri 303g1231kcal0g303g0g0g
Siirappi 26g78kcal0g19.2g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 130g428kcal2.6g3.9g45.4g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 36g258kcal0.3g0.1g29.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g39kcal0g9.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1088g4357kcal20.2g680.2g165.8g23.6g
Valittu annoskoko544g2179kcal10.1g340.1g82.9g11.8g
Annoskoko puolitettuna272g1089kcal5.1g170.1g41.5g5.9g
Arvot/100g100g401kcal1.9g62.5g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158297