Tonnikalakatkarapukastike

Kypsennä sipulisilppua rasvassa.

Lisää 2 prk tonnikalaa ja katkaravut.

Lopuksi ruokakerma, anna kiehahtaa.

Mausta tillillä.

Tarjoa pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Aamunkoitto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Abba tonnikalaa tomaatissa 185g247g296kcal37g17.3g7.4g0g
Katkarapu pakaste (Pirkka), annos 180g120g79kcal18g0g0.8g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g134g214kcal2.8g5.1g20g0g
Sipuli 33g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Oivariini, 60 (100g)10g55kcal0.1g0.1g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1088g1309kcal116.6g48.2g68.6g1.2g
Valittu annoskoko544g655kcal58.3g24.1g34.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna272g327kcal29.2g12.1g17.2g0.3g
Arvot/100g100g120kcal10.7g4.4g6.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=424179