Rouhea porkkanakakku

Pilko pieniksi tai raasta pestyt porkkanat.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy rauhallisesti samalla vatkaten.

Lisää jauho-vaniljasokeri-leivinjauhe-rui
shiutaleseos.

Lisää porkkanat viimeiseksi ja sekoita taikinaa rauhallisesti.

Iso annos, joten kannattaa tehdä yleiskoneella.

Taikina on vetelähköä, mutta tiivistyy paistettaessa.

Laita vuokiin paperia tai voitele ja korppujauhota ne.
Kaada taikina vuokiin (3) ja paista 175 asteessa n tunti viisitoista minuuttia.

Voit laittaa paperin päälle kun kakku on saanut haluamasi värin.

Reseptistä tulee n. 79 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Yllätys, yllätys tästä tuli aivan ihanaa.

maanantai 20.10.2014 klo 19:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 126g41kcal0.8g7g0.3g3.2g
Sokeri 72g294kcal0g72.3g0g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g51g178kcal0.9g45.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 110g138kcal12.1g0.3g9.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 102g350kcal10.4g71.3g1.2g3.6g
Grahamjauho 20g67kcal2.2g12.4g0.4g2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.1g20kcal0g5g0g0g
Leivinjauhe 4.1g7.2kcal0.2g1.5g0g0g
Nalle täysjyvä ruishiutaleet 1dl=30g12g40kcal1g7.5g0.2g2.3g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 41g288kcal0g0g32.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1088g2848kcal55.2g445.2g89.2g22.2g
Valittu annoskoko544g1424kcal27.6g222.6g44.6g11.1g
Annoskoko puolitettuna272g712kcal13.8g111.3g22.3g5.6g
Arvot/100g100g262kcal5.1g40.9g8.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=443604