Nougatpalat

Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita munat joukkoon.

Yhdistä kuivat aineet keskenään.

Lisää ne vuorotellen maidon kanssa.

Levitä taikina pellille leivinpaperin päälle.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n.10-13 min. Anna pohjan hieman jäähtyä.

Levitä pohjan päälle pähkinäsuklaalevitettä mahdollisimman tasaiseksi kerrokseksi.

Sulata Dubbel Nougat mikrossa.

Laita pohja levitteineen 200-asteiseen uuniin n.3 minuutiksi.

Valuta nougat pinnalle lusikalla kuvioiden.

Ravistele tämän jälkeen leivonnaista astiaa heiluttamalla tai nostelemalla sitä leivinpaperin kulmista.

Laita jääkaappiin jähmettymään.

Leikkaa sen jälkeen paloiksi.

Jos teet ylläolevasta ohjeesta vain puolet, tulee piirakasta 20x20 kokoinen levy.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 96g509kcal0.3g0.5g57.5g0g
Sokeri 54g220kcal0g54.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 70g100kcal8.8g0.2g7.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 125g428kcal12.7g87.2g1.5g4.4g
Kaakaojauhe sokeroitu 12g49kcal0.7g8.9g1.1g0.1g
Leivinjauhe 10g17kcal0.5g3.6g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 64g29kcal1.9g3.1g1g0g
Pähkinäsuklaalevite (Rainbow), annos 100g96g546kcal1.9g56.5g34.5g0g
Marabou Dubbel Nougat18g107kcal1.1g8.6g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1088g4008kcal55.8g445.6g220.6g9g
Valittu annoskoko544g2004kcal27.9g222.8g110.3g4.5g
Annoskoko puolitettuna272g1002kcal14g111.4g55.2g2.3g
Arvot/100g100g368kcal5.1g41g20.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89435