Mansikka-raparperimurupaistos

Paloittele raparpeti ja mansikat.

Kaada 1 dl sokeria ja perunajauho niiden päälle.

Levitä paistosvuokaan.

Sekoita muruseos ja kaada täytteen peitoksi.

Paista 200 asteessa 20 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikka 245g114kcal1.2g20.6g0.5g4.7g
Raparperi 175g59kcal1.2g9.6g0.2g2.4g
Sokeri 30g121kcal0g29.7g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 3.3g11kcal0g2.7g0g0g
Kaurahiutale 28g105kcal4.1g16g2g2.8g
Vehnäjauho puolikarkea 23g78kcal2.3g15.9g0.3g0.8g
Sokeri 13g51kcal0g12.6g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.7g5.4kcal0.2g1g0.1g0.5g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)26g189kcal0g0g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1088g1466kcal18g216.2g48.2g22.4g
Valittu annoskoko544g733kcal9g108.1g24.1g11.2g
Annoskoko puolitettuna272g366kcal4.5g54.1g12.1g5.6g
Arvot/100g100g135kcal1.7g19.9g4.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=238191