Parsakaalikeitto, Esikko

Öljy kattilaan, lisää paloitellut kasvikset , sekoittele niitä kunnes saavat hieman väriä.

Lisää vesi, liemikuutiot.

Anna muhia kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta, lisää suola ja sulatejuusto.

Hämmennä kunnes juusto on sulanut.

Bon appetit!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)11g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaatti 18g4kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Parsakaali brokkoli 140g49kcal6.5g2.7g0.4g3.5g
Kasvisliemikuutio 3.9g12kcal0.4g0.5g0.9g0.1g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas18g49kcal3.3g0g3.9g0g
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Valkosipuli 2.8g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1089g270kcal21.2g9.6g14.2g8.2g
Valittu annoskoko544g135kcal10.6g4.8g7.1g4.1g
Annoskoko puolitettuna272g68kcal5.3g2.4g3.6g2.1g
Arvot/100g100g25kcal1.9g0.9g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269264