Tuorepuuro (et-lehdestä)

Sekoita vesi ja jogurtti.

Lisää kaurahiutaleet ja sekoita.

Laita päälle jäiset mustikat, pähkinärouhe ja öljy.

Anna seistä sen aikaa (tai yön yli jääkaapissa), ett mustikat sulavat.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl70g238kcal9.8g39.2g4.7g7.7g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Ingman rasvaton vaniljajogurtti (uusi kevyempi)263g105kcal9.7g17.1g0.3g0g
Mustikka metsä- 1.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Pellavansiemenöljy26g236kcal0g0g26.3g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl8.8g56kcal1.2g0.3g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1089g1273kcal41.4g113.4g73.6g15.4g
Valittu annoskoko544g636kcal20.7g56.7g36.8g7.7g
Annoskoko puolitettuna272g318kcal10.4g28.4g18.4g3.9g
Arvot/100g100g117kcal3.8g10.4g6.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343111