Kanarisotto

Ruskista kanasuikaleet pannulla ja laita hetkeksi sivuun (pois pannusta) odottamaan.

Lisää pannuun öljy ja kuullota riisi n.5 min.
Lisää sekaan pilkottu sipuli, pilkottu paprika, sienet sekä wokkivihannekset ja paistele tovi.

Lisää vielä kanasuikaleet ja vettä niin että ruokaseos juuri peittyy n.6-8 dl. Heitä sekaan pari kanaliemikuutiota.

Anna kiehua miedolla lämmöllä puolisen tuntia, kunnes vesi on haihtunut ja riisit kypsät.

Sekoita välillä.

Jos vesi haihtuu liian pian, lisää vettä.

Mausta valmis risotto mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 175g213kcal37.2g0g7g0g
Herkkusieniä viip./palat suolaliemessä (Rainbow), annos 230g50g7.6kcal1g0.9g0.1g0g
Paprika punainen 33g10kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)12g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Itämaiset wokkivihannekset (rainbow)99g39kcal2.1g6.7g0.4g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)4.4g11kcal0.6g0.5g0.8g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g13g118kcal0g0g13.1g0g
Riisi, keitetty, suolaa 158g216kcal3.8g47.7g0.4g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1089g1238kcal90.4g115.8g43.8g4.6g
Valittu annoskoko544g619kcal45.2g57.9g21.9g2.3g
Annoskoko puolitettuna272g309kcal22.6g29g11g1.2g
Arvot/100g100g114kcal8.3g10.6g4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88853