Sitruuna-kanakastike

Kypsennä rintafileet uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.

Kuutioi.

Sulata voi, sekoita jauhot.

Älä ruskista.

Lisää nesteet ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kypsää.

Lisää broilerikuutiot ja tarkista maku.

Nokare voita kruunaa maun.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala3.1g8.7kcal0.6g0.2g0.6g0g
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton13g2.7kcal0g0.2g0g0g
Broilerin rintafilee, maustettu (Solängen), annos 100g281g315kcal61.9g3.9g5.6g1.4g
Kevytkerma56g68kcal1.8g2.5g5.6g0g
Ruokakerma Valio 5%56g34kcal0.7g1.6g2.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 18g63kcal1.9g12.8g0.2g0.6g
Voi (perinteinen meijerivoi)4.2g30kcal0g0g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1089g1042kcal133.8g42.4g36.4g4g
Valittu annoskoko545g521kcal66.9g21.2g18.2g2g
Annoskoko puolitettuna272g260kcal33.5g10.6g9.1g1g
Arvot/100g100g96kcal12.3g3.9g3.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203790